sanitair

sanitair

centrale verwarming

centrale verwarming

Groene energie

Groene energie

Installatie van warme lucht verwarming door Coussens Joost in Wielsbeke

Wij, bij Coussens Joost uit Wielsbeke (Tielt, Waregem), West-Vlaanderen, installeren warme luchtinstallaties voor particulieren, bedrijven, winkels en burelen.

Wij hebben veel en erg goede ervaringen met de systemen van Reznor, Mark en Multicalor. Op deze manier streven wij de hoogste kwaliteit na wanneer het over warme luchtverwarming gaat. Luchtverwarming is een systeem waarbij de ventilatie en verwarming worden gecombineerd. Er wordt lucht afgezogen, gefilterd en opgewarmd in een ketel. Achteraf wordt deze lucht dan via verschillende kanalen door roosters in het pand rondgestuurd. Het systeem zorgt voor een onopmerkbare, constante luchtcirculatie.

Een groot voordeel van luchtverwarming is dat het een verwarmingsinstallatie is die zeer snel werkt. In geen tijd wordt een ruimte verwarmd. Wanneer u de verwarming af zet, koelt het ook snel terug af.

Er bestaan verschillende soorten warme lucht verwarming: directe en indirecte systemen. Hierbij wordt de lucht rechtstreeks in de luchtverhitter of ketel opgewarmd. Bij een indirect systeem wordt er gebruik gemaakt van opgewarmd water in een cv ketel om de lucht te verhitten. Coussens Joost helpt u graag bij het kiezen van het juiste systeem.

Eerder op zoek naar vloerverwarming of een zonneboiler? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Aarzel vooral niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder in heel West-Vlaanderen, van Waregem tot Wielsbeke en Brugge!

Neem contact op

Plaatsen van vloerverwarming regio Wielsbeke, Waregem & Brugge

Coussens Joost-Wielsbeke,West-Vlaanderen

Plaatsen van warme luchtverwarming in Wielsbeke, Waregem & Brugge

Coussens Joost

Op zoek naar warme lucht verwarming? Wij installeren deze snel en tegen de scherpste prijs!